Maatwerk

Persoonlijke service

Bent u gevestigd in (de omgeving van) Eindhoven? Dan ben ik graag uw lokale partner. Vraag gerust om een vrijblijvende afspraak als u in een persoonlijk gesprek wilt kennismaken of wilt overleggen over de beste oplossing voor uw teksten, of dat nu een vertaling, een revisie of een nieuwe tekst is.

Als u niet in (de omgeving van) Eindhoven gevestigd bent, dan overleg ik graag telefonisch of per e-mail met u over uw wensen. U vindt mijn contactgegevens rechts boven in dit venster.

Een tekst op maat

Omdat iedere tekst uniek is, zijn de vertalingen, teksten en tekstcorrecties van MVD translations allemaal maatwerk. Ik houd niet alleen rekening met het doel van uw tekst, de plaats van publicatie en uw doelpubliek, maar ik ga graag een stap verder om ook aan uw andere specifieke wensen tegemoet te komen.

Hebt u bijvoorbeeld een eigen stijlgids of terminologielijsten? Of mag de tekst niet langer zijn dan het origineel vanwege de opmaak van het drukwerk? Wilt u dat uw tekst wordt aangepast aan een andere doelgroep? Vraag dan per e-mail meer informatie.

Als het nodig is, werk ik soms met collega's samen om u een dienst op maat te kunnen bieden. Maar ik blijf uw persoonlijke aanspreekpunt. Zo hebt u één aanspreekpunt voor een tekst die u op het lijf geschreven is.

 

Meer over creatieve vertalingen

Meer over technische vertalingen

Diverse bestandsformaten

MVD translations kan bij meerdere bestandsformaten (ook open source) de vertaling zonder extra kosten in dezelfde opmaak aanleveren als het origineel. Vraag dus vooral naar de mogelijkheden, want dit kan u veel tijd en geld besparen.