Vertalingen, revisies en nieuwe teksten

Vertalingen

Vertalen is maatwerk. Een goede vertaling is een goed geschreven tekst die uw doelgroep aanspreekt en uw boodschap duidelijk overbrengt. Een vertaling is een nieuwe tekst die doet wat nodig is om uw doel met glans te bereiken. En dat is precies waar MVD translations u graag bij helpt.

Maatwerk
Of het nou om technische handleidingen of creatieve pareltjes gaat, MVD translations levert het maatwerk en de kwaliteit die u zoekt in een vertaling. Ik denk graag met u mee over de beste oplossing voor uw doelgroep en werk alleen met zorgvuldig geselecteerde vertalers samen om voor de talen die ik niet persoonlijk vertaal, even hoge kwaliteit te leveren als voor het Nederlands.

Talen en tekstsoorten
Lees de informatie die u zoekt via het menu in de linkerbalk of vraag gerust informatie op maat aan met de knop in de rechterbalk. Ik denk graag met u mee.

Correcties, revisies en nieuwe teksten

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om niet alleen zorg, aandacht en kwaliteit te leveren, maar dit ook uit te stralen. Uw product is het belangrijkst, maar om het te verkopen bent u afhankelijk van het beeld dat potentiële klanten zich van uw bedrijf vormen. En dat gebeurt in eerste instantie vaak via tekst.

Tekstcorrecties en revisies
Daarom help ik u graag de kers op de slagroom te zetten en van uw tekst een smaakvol, prettig leesbaar en uitnodigend verhaal te maken. Of u nu een korte taalkundige controle nodig hebt of een grondige revisie van uw tekst, ik help u graag. Want het is dat kleine beetje extra, die mooie rode kers, die van uw lezers geïnteresseerden maakt.

Copywriting
Maar wat nu als u zelf niet zo’n schrijver bent en nog geen teksten hebt? Dan help ik u graag door teksten voor u te schrijven waarin staat wat u wilt zeggen, op een manier die bij u, uw doel en uw doelgroep past. Een tekst die als gegoten past.

Of het nu om een brief, een website of een column voor uw bedrijfsblad gaat, ik schrijf duidelijke, aantrekkelijke en vooral aansprekende teksten. Ik denk –als u dat wilt– ook graag van begin tot eind met u mee, dus over de inhoud, de structuur, de vorm en de uitvoering. Zo wordt uw tekst als een maatpak: u op het lijf geschreven.

Vraag gerust eens naar een advies op maat via de knop in de rechterbalk of stuur direct uw te reviseren tekst op als u die kers op uw slagroom wilt.

TIP:

Wilt u uw bedrijf nog beter profileren en doet u zaken met het buitenland?

Overweeg dan eens om ook uw LinkedIn-profiel te laten vertalen in de moedertaal van uw doelgroep. Zo wordt u beter vindbaar en spreekt u uw potentiële klanten op een prettige en dus effectieve manier aan. U kunt uw LinkedIn-profiel in meerdere talen beschikbaar maken.